Donderdag 19 oktober herfstspeurtocht:

Vandaag hebben de kinderen een herfstspeurtocht gelopen. We hebben naar spinnen gezocht, een spinnenweb gemaakt, een boom gemeten, bladeren gesorteerd van klein naar groot, een liedje gezongen over de herfst, herfstspullen verzameld en geteld en als laatste getest met een rietje hoe licht een blaadje is.

Vrijdag 13 oktober afsluiting Kinderboekenweek:

Vandaag was de afsluiting van de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar was “gruwelijk eng”. De kinderen hebben een versje voorgedragen over een spinnetje.
Een spinnetje, een spinnetje dat zocht eens een vriendinnetje.  Zij zocht haar hier, zij zocht haar daar, ach vond zij haar vriendinnetje maar (rechter hand)
Een spinnetje, een spinnetje dat zocht eens een vriendinnetje.  Zij zocht haar hier, zij zocht haar daar, ach vond zij haar vriendinnetje maar (linkerhand)
Twee spinnetjes, twee spinnetjes die zochten een vriendinnetjes. Zij zochten hier, zij zochten daar en toe vonden zij elkaar (twee handen)