Parro-app

Wellicht heeft u een uitnodiging voor de Parro-app gekregen. Deze app is een onderdeel van ParnasSys, ons administratiesysteem.
Vanaf de herfstvakantie zullen we alle communicatie via de Parro-app gaan doen. Dus dan ontvangt u de weekmemo van de leerkracht via deze app op uw telefoon.
Met de Parro-app :
· Blijft u altijd en overal op de hoogte van zowel de leuke als belangrijke schoolzaken.
· Ontvangt leuke foto’s van de groep of stuur een berichtje naar de leerkracht om snel iets te regelen
· Geeft U samen met andere ouders op om te helpen bij leuke en leerzame schooluitjes
· Parro biedt u en de school een veilige, gesloten omgeving. Uitdelen van contactgegevens is ook niet meer nodig

Tot de herfstvakantie zullen we de weekmemo ook nog via de mail doen, tenzij alle ouders van een groep ‘ingelogd’ zijn, dan zal de leerkracht de app eerder gebruiken.
Met deze Parro-app kunnen we dus korte berichten sturen maar ook foto’s van activiteiten in de groep. Alleen ouders van die groep kunnen de foto’s overigens zien.
Als u moeite heeft met het installeren, dan kunt u binnenkort hulp krijgen van 8.30-8.45 in de bibliotheek van school.
We zullen ook nog een informatiemoment organiseren waarop we de mogelijkheden uitleggen.
Het gebruik van de Parro-app is niet vrijblijvend en alle ouders zullen de app moeten gaan gebruiken.
Voor een kleine uitleg over de Parro-app kunt u de volgende link bekijken:

PARRO app bekijken