Welkom bij BSO IJdoorn in Amsterdam – Noord                                                                                    

Buitenschoolse opvang IJdoorn ligt vlakbij het Waterlandplein.
Op de begane grond van het gebouw hebben we een heerlijke BSO groep en zijn er diverse hoeken waar kinderen kunnen spelen. Er is een huishoek, een bouwhoek, chillplek en een gameroom. Op ons podium zijn kinderen de ster ! Wij kijken graag naar hun performance of nog leuker naar hun eigen toneelstuk! We hebben een heerlijke buitenspeelruimte en rondom de school is een fantastische speelplaats waar kinderen lekker kunnen spelen.

Op onze locatie bieden wij ook voorschoolse opvang van 07.30-08.30 uur; wij brengen je kind dan naar school. Tijdens schoolvakanties is BSO IJdoorn gesloten. Voor vakantie opvang kunnen de kinderen terecht op onze vakantie opvang locatie BSO Buikslotermeer.

Activiteiten

Op deze locatie werken we met Pedagogisch Actief. Er is een aantrekkelijk activiteiten aanbod voor alle kinderen.

Samenwerking met het basisonderwijs

Op De IJdoorn werken we samen met basisschool IJdoorn. Door onze inhoudelijke samenwerking, met als doel om onderwijs en opvang integraal aan te bieden aan kinderen van 2-13 jaar, realiseren we samen een mooi aanbod aan kinderen en hun ouders.

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. Bent je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Bel naar de BSO 088-0780308 en vraag naar de locatiemanager. Als je wil, kun je meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO IJdoorn!  Of kijk op onze website:  https://www.tinteltuin.nl/locaties/ijdoorn-bso